image Serie 1 vandt over Søllested og rykkede dermed op i LF serien.
Otto
27. juni 2015 kl. 17:25
I Aften rykkede klubben op i LF serien for første gang i mange år.

I aften gæstede det ubesejrede mandskab fra Søllested Tingsted Stadion, hvor Tingsted skulle revanchere sig fra sidste fredags aftens nederlag på Søllested stadion.
I aften spillede Tingsted drenge med koncentration og overblik og var klart bedst set over hele kampen.
Første halvleg lagde ud i et roligt tempo hvor der var stillingskrig de første 20 minutter hvor ingen af holdene kom i nærheden af målene. Sidste halvdel af halvlejen begyndte Tingsted at få overtaget på midtbanen og efter at Morten Olsen kom på banen og  begyndte Tingsted af få overtaget i angrebet. Lidt før halvleg fik Tingsted normale sikre målmand Andreas Stryhn , som i dagen anledning var flyttet op i angrebet bolden i venstre side og lagde den tæt ind over feltet fik Søllesteds forsvar ikke clearet bolden den rigtige vej, men sendte den i eget net til 1-0 til Tingsted. Denne føring holdt de sidste minutter af halvlegen som Tingsted velfortjent kunne gå til pause med.
Efter pausen kom Tingsted bedst ud til start og der gik kun få minutter før Tingsted kom på 2-0. Der gik ikke særlig mange minutter før Tingsted, som  var klart bedst, fik udbygget føringen yderligere til 3-0. Denne stilling holdt til lidt før tid hvor Tingsted lukkede og slukkede kampen med målet til 4 -0. I den sidste minutter fik Søllesteds målmand direkte rødt for at bruge ulovlige midler på at stoppe Morten Olsen .

Tingsted spillede en pæn gang positivt fodbold med klart bedste opstilling og var meget koncentreret i kampen.  En ny formation med en diamant på midten og 2 angribere var det nye til dagens kamp, og det overraskede åbenbart Søllested så meget af Tingsted stillede op på denne nye måde,  at de måtte inkasserer forårets første nederlag i turneringen.

Tingsted bedste i dag var ?Sille? for det taktiske oplæg sammen med alle Tingsteds spillere, som virkelig knoklede og løb for hinanden i dag.