Menu

Online Indmeldelse

Indmeldelse i Tingsted Boldklub

 

Ved indmeldelse i Tingsted Boldklub accepteres klubbens betingelser som beskrevet andetsteds på vores hjemmeside. 
Du accepterer også følgende udsagn : "Jeg tillader at der til brug i klubbens blade, hjemmeside, PR materiale m.v. kan bruges billeder af mig/mit barn" 

Ligeledes accepterer du som forældre til nye ungdomspillere også følgende udsagn : "Jeg tillader at mit barn kan blive transporteret i bil, ført af ledere eller forældre til kamp og træning. Al transport sker på eget ansvar og er kun dækket af medlemmets egen forsikrings-dækning." 

Hvis du/I ikke kan acceptere overstående betingelser, bedes du/I kontakte bestyrelsen eller årgangsansvarlig leder.  


Husk ved evt. adresseændring at meddele det til vores kasserer eller træneren. Vi anbefaler at I sørger for at have en privat fritids-ulykkes-forsikring. Har du brug for at kontakte klubben eller træneren finder du ligeledes kontakt-oplysninger på vores hjemmeside.

 

Tingested Boldklub er pr. 1. januar 2017 overgået til nyt kontingentsystem. Det betyder, at du som ny spiller i klubben indmelder dig i den afdeling som best svarer til dit køn og alder (herunder) og samtidig betaler dit kontingent her på hjemmesiden. 

 

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler kan du tilmelde dit betalingskort til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA-kort eller  Mastercard og MobilePay. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til kasserer@tingsted-boldklub.dk

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort kan tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Tingsted Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay der står bag betalingsløsningerne.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på kasserer@tingsted-boldklub.dk, hvis du har spørgsmål.

 

BEMÆRK:

Hvis du ikke har DBU login, så skal du oprette et DBU login inden indmeldelse. Det kan du gøre ved at trykke på dette link: Opret DBU Login

 

;
Luk